Hesabım
    Patrick Wilson ve Vera Farmiga "Annabelle 3" İçin Geri Dönüyor!

    "Annabelle 3" filminde Patrick Wilson ve Vera Farmiga'nın da boy göstereceği kesinleşti.

    Annabelle 3 filminin kadrosu için büyük açıklama! Patrick Wilson ve Vera Farmiga, başarılı spin-off serisinin merakla beklenen 3. devam halkasında ünlü paranormal araştırmacılar olarak seyircilerin karşısına çıkacak. 6.5 milyon dolarlık bütçesine 257 milyon dolar gişe elde eden korku filmi Annabelle'in, 3. devam halkası, Korku Seansı evreninin 6. filmi olacak. 

    Gişede yüksek başarılan elde eden spin-off projesinin 3. devam halkası ünlü paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren'ın evine odaklanacak. Warren ailesinin kızları Judy'nin temelde olacağı film, şeytani bebeğin eve getirilmesinin ardından küçük Judy ve genç dadısının yaşadığı dehşeti temel alacak.

    Korku Seansı filminden beri dünyaca ünlü paranormal araştırmacılara hayat veren Patrick Wilson ve Vera Farmiga da spin-off filminde tanınmış rollerine geri dönecek. Designated Survivor ile tanınan ve son olarak Deha ile karşımıza çıkan yetenekli oyuncu Mckenna Grace'in Warren ailesinin kızları Judy'e hayat vereceği filmde genç dadıyı ise Madison Iseman canlandıracak. 5 yıllık kariyerine 38 proje sığdırmayı başaran genç oyuncuyu son olarak Jumanji: Vahşi Orman filminde görmüştük.

    Serinin ilk iki filminde senarist görevini üstlenen Gary Dauberman'ın bu kez yönetmen koltuğuna da oturduğu "Annabelle 3"ün yapımcılığını James Wan üstleniyor. "Annabelle 3" 3 Temmuz 2019'da Amerika'da vizyonda olacak. Ülkemizdeki vizyon tarihi şu an için belirsizliğini korumakta...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top