Hesabım
    "Bohemian Rhapsody" Klibinde İkonik Melodinin Doğuşuna Şahit Olun!

    "Bohemian Rhapsody"den 'We Will Rock You' klibi geldi.

    Bohemian Rhapsody'den gelen klipte 'We Will Rock You' doğuyor! Queen grubunun en ikonik parçalarından biri olan 'We Will Rock You'nun melodisinin keşfedildiği ana ışık tutan klipte, grbun üyelerinin çalışma anlarından birini görüyoruz. 

    Mr. Robot” dizisinin 2 Altın Küre adaylığı bulunan yıldızı Rami Malek’in dünyanın en büyük rock müzik yıldızlarından biri olan Freddie Mercury'e hayat verdiği film Wild Bill” ve “Kartal Eddie” yapımlarıyla tanınan BAFTA adayı yönetmen Dexter Fletcher’ın imzasını taşıyor.

    "Bohemian Rhapsody", Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve devrimci sesiyle grubun meteorik yükselişine, Mercury'nin yaşam tarzının kontrolden çıkması ile çıkan iç çatışmaya ve yaşamını tehdit eden hastalığına rağmen Mercury'nin rock müzik tarihinin en büyük performanslarından birinde gruba liderlik ettiği Live Aid konserinin arifesinde muzaffer birleşme sürecine yayılıyor. Bu süreçte de, her zaman bir aile gibi olan ve günümüzde dışlanmışlara, hayalperestlere ve müzikseverlere ilham vermeye devam eden bir grubun mirasını süslüyor.

    Lucy BoyntonGwilym LeeBen HardyJoseph MazzelloAiden GillenTom Hollander ve Mike Myers gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı biyografik yapım 3 Oscar adayı senarist Anthony McCarten'ın senaryosundan beyaz perdeye uyarlandı. 

    “Bohemian Rhapsody”nin ülkemizdeki vizyon tarihi 2 Kasım...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top