Hesabım
    Charlie Plummer’lı “The Clovehitch Killer”dan İlk Fragman Geldi!

    Korku ve gerilim filmi "The Clovehitch Killer"ın ilk fragmanı yayınlandı.

    Dünyanın Bütün Parası” ve “Lean on Pete” filmleriyle adından bolca söz ettiren genç yıldız Charlie Plummer’ın başrolünü üstlendiği korku ve gerilim filmi “The Clovehitch Killer”ın ilk fragmanı görücüye çıktı.

    Filmde başrol isme Altın Küre ödüllü Dylan McDermott, Samantha Mathis, Madisen BeatyLance Chantiles-Wertz ve Brenna Sherman gibi isimler eşlik ediyor. Prömiyerini Los Angeles Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmenliğini “The Last of the Great Romantics”e imza atan Duncan Skiles üstleniyor. Filmin senaryosunu ise “Örümcek-Adam: Eve Dönüş”ün senaristlerinden Christopher Ford kaleme alıyor.

    Kasabanın kilisesinde gönüllü olarak çalışan Tyler Burnside (Charlie Plummer) aynı zamanda bir izcidir. Saygılı bir genç olan Tyler’ın babası da (Dylan McDermott) dürüstlüğüyle tanınan bir topluluk lideridir. Yaşadıkları sessiz Kentucky kasabasının tek bir sorunu vardır: onlarca yıl önce işlenen ve topluluğu derinden sarsan çözülmemiş cinayetler. On kadının vahşice işkenceye uğradığı ve öldürüldüğü bu cinayetler Clovehitch olarak tanınan bir psikopat tarafından işlenmiştir. Tyler, babasının zulasında rahatsız edici fotoğraflar bulduğunda, dünyada en güvendiği insanın Clovehitch olabileceğinden ve henüz son cinayetini işlemediğinden şüphe etmeye başlar.

    “The Clovehitch Killer” 16 Kasım’da Amerika’da gösterime girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top