Hesabım
    Nicolas Cage “Between Worlds” Posterinde İntikama Hazır!

    Nicolas Cage'li “Between Worlds” filminden yeni poster geldi.

    Oscar ve Altın Küre ödüllü sevilen aktör Nicolas Cage’i başrolüne yerleştiren gizem ve gerilim filmi “Between Worlds”ten yeni bir poster yayınlandı.

    2016 yapımı “Falsely Accused” ile tanınan Maria Pulera’nın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda “Bourne” serisinden Franka Potente, “Hemlock Grove” dizisinin yıldızı Penelope Mitchell, Hopper Penn, Garrett ClaytonDavid Lee Smith ve Lydia Hearst gibi isimler yer alıyor.

    Kamyon şoförü olan Joe, eşini ve çocuğunu kaybetmiş, yasta bir adamdır. Aradan zaman geçse de Joe, onların ölümünü bir türlü kabullenemez. Bir gün otoyoldaki bir istasyonda Julie isimli bir kadınla tanışır. Julie, ruhani yetenekleri olan bir kadındır ve komada olan kızı Billie’nin kaybolan ruhunu kurtarmaya çalışmaktadır. Hastanede yatan Billie, Joe'nun ziyareti sırasında uyanıverir ancak artık kendisi değildir. Joe’nun ölen eşi Mary, dünyada kapanmamış hesaplarını tamamlamak için Billie’nin ruhunu ele geçirmiştir. Yasını tuttuğu kadını yeniden kollarının arasında bulan Joe, kendini öbür dünyaya uzanan bir takıntının içinde bulur.

    Prömiyerini geçtiğimiz ay Fantastic Fest’te gerçekleştiren “Between Worlds”ün vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top