Hesabım
    "The Curse of La Llorona"dan Ürkütücü Poster!

    "The Curse of La Llorona"nın posteri yayınlandı.

    Korku filmi The Curse of Llorona'dan ürkütücü bir poster var. New Line Cinema'nın yapımını üstlendiği korku filmi, Korku Seansı ve Testere gibi başarılı korku serilerinin yaratıcısı, merakla beklenen Aquaman filminin yönetmeni James Wan'ın yapımcılığında hayata geçirilen korku filminden gelen posterde bir kadını iki çocuğun elinden tutarken görüyoruz. Posterin ortasında ise; "O çocuklarınızı istiyor." yazıyor.

    Yönetmen koltuğunda ilk kez uzun metraj filmini çeken Michael Chaves'in oturduğu korku filmi geçmişin karanlık gölgelerinden gelen bir miti gerçeğe dönüştürüyor. İlk kez bir uzun metraj film senaryosuna imza atan Mikki Daughtry ve Tobias Iaconis ikilisinin senaryosunu yazdığı korku filminin başrollerinde ise Linda CardelliniPatricia VelasquezSean Patrick Thomas ve Raymond Cruz yer alıyor. 

    Anna Garcia 1973 Los Angeles'ta yaşayan bir sosyal hizmetler görevlisidir. Elindeki davalardan birinde derinlere indikçe karmaşık davanın içinde ürkütücü doğaüstü güçler olduğunu fark etmeye başlar. Bu doğaüstü güçlerin yarattığı etkiler, Anna'nın kendi ailesinin başına gelenlere benzer izler taşımaktadır. Bu doğaüstü izler, kendi eliyle mühürlenmiş korkunç bir kaderde sıkışıp kalan, korkunç görünüşü ve ölümle yaşam arasında sıkışan ruhu ile dehşet salan La Llorona'nın izleridir. La Llorona, yani "Ağlayan Kadın", gerçek hayatta bir kıskançlık krizi sonucu kendi çocuklarını boğmuştur. Acı içinde ağlarken kendini de azgın nehre atan kadının ismi, nesiller boyunca dehşetin kendisi olmuştur. Artık gözyaşları sonsuzdur ve geceleri onun ölüm çağrısını duyanların kurtuluşu yoktur. Kendi çocuklarının yerine geçirmek için çaresizce çocukları avlayan La Llorona, yüzyıllar geçtikçe arzusunda daha da vahşileşmiş ve yöntemleri daha da acımasız olmuştur. Çocuklarını tehlikeye soktuğundan şüphelenilen sorunlu bir annenin ürkütücü uyarısını göz ardı eden Anna ve küçük çocukları, korkutucu bir doğaüstü dünyaya çekilir.  La Llorona’nın ölümcül gazabından kurtulmak için umutları, inancı sarsılmış bir rahip ve onun korkunun ve inancın çarpıştığı uçurumlarda sallanan mistisizmi olacaktır. Anna'nın ailesini kurtarmak için inançlarına sıkı sıkı sarılması ve ruhsal bir mücadele vermesi gerekecektir...

    Film, 19 Nisan 2019'da Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top