Hesabım
    Dwayne Johnson'lı "John Henry & the Statesmen"den İlk Görüntüler!

    Dwayne Johnson'lı "John Henry & the Statesmen" teaser videosu geldi.

    Dwayne “The Rock” Johnson bu kez Netflix ile iş birliği yapıyor. Hollywood'un yorulmak nedir bilmeyen yakışıklı oyuncusu, Netflix ile John Henry & the Statesmen projesinde bir araya geliyor. Projeden ilk tanıtım videosu, ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından geldi. Gelen tanıtım kısa olsa da Johnny Cash'in "When the Man Comes Around" parçası eşliğinde etkili görüntüler mevcut.

    Senaryosunu Tom Wheeler'ın üstlendiği "John Henry & the Statesmen" Amerikan halk söylencelerinden temel alan bir proje. Jumanji: Vahşi Orman'da Johnson ile çalışan yönetmen Jake Kasdan'ın yönetmen koltuğunu üstleneceği proje, söylenceye konu olan demiryolu işçisi John Henry'nin yanı sıra başka söylence kahramanlarını da bir araya getirecek. Henry, bütün dünysdan halk söylencelerinde yer alan kahramanları bir araya toplayacak.

    1850'li yıllarda C&O Demiryolu Şirketi'nde çalışan bir demiryolu işçisi olan John Henry'nin görevi, demir yolu tünelinin inşasında patlayıcıların kayayı patlatacağı delikleri açmak üzere çelik delicileri kayaya çivilemekti. Günün birinde bir tüccarın teşvikleri ile buharlı kaya delme makinesi ile rekabete giriyordu ve rekabetin galibi olarak çıkmasına rağmen stres ve kalp krizinden dolayı elinde çekici ile ölüyordu. 

    Filmin telif hakları için azılı bir mücadele yaşanmış olsa da kazanan Netflix oldu. Johnson konuya dair, "Netflix, küresel kitlemizi etkili bir şekilde eğlendirmeye devam edebilmemiz için mükemmel bir ortak ve platform. Bu farklı karakterler, yaş, cinsiyet, ırk ya da coğrafyadan bağımsız olarak dünya çapında bir izleyici kitlesine yayılan ve her zamankinden daha önemli olan bir hikaye anlatımıyla ilgileniyor." dedi.

    Netflix'in film grubunun başı Scott Stuber ise, "Dwayne, dünyadaki en popüler aktörlerden biri olan küresel bir süperstar" dedi ve "Onlarla ortak olmaktan ve Seven Bucks Productions ve FPC ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu, evrensel çekiciliğe sahip bir hikaye ve bu karakterleri dünyanın dört bir yanındaki ailelere ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz." diye ekledi.

    Filmin yapımcılarından Dany Garcia ise, "On yıldan fazla bir süredir uluslararası hikayeler anlatma modeline bağlı kaldık. Netflix ile olan ortaklığımız, geniş ve çeşitli bir kitleye en erişilebilir ve samimi şekilde ulaşmak için bize inanılmaz bir fırsat sunuyor." dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top