Hesabım
    "Keşif" ile Zamanda Bir Yolculuğa Davetlisiniz!

    "Keşif" filmi sinemalarda dönmeye başladı!

    Fantastik macera filmi Keşif seyircileriyle buluşmaya hazır! Macera, bilim kurgu ve aksiyon türlerini bir araya getiren, yönetmen koltığını Volkan Kocatürk'ün üstlendiği fantastik zamanda yolculuk filmine biletlerinizi hemen buradan alabilirsiniz!

    Farklı şehirlerde, sosyal çevrelerde ve aile ortamlarında yaşayan Berk, Esma ve Hasan’ın ortak yanı, bilgisayara duydukları ilgi ve farkına varmadan aynı dijital oyunu takıntı haline getirmiş olmalarıdır. Gençler takıntı haline getirdikleri oyunun ilerleyen aşamalarında karşılarına çıkan gizemli sorulara cevap vererek ilerlerken, farkında olmadan bir zaman tünelinin kapılarını açarlar. Kendilerini Çanakkale Savaşı’nda bulan üç genç, neler olduğunu anlamaya çalışırken kendi zamanlarına, yani 2018’e geri dönmenin tek yolunun oyunun kendilerine verdiği görevleri yerine getirmekten geçtiğinin farkına varırlar. Gençler savaşın ortasında evlerine dönmeye çalışırken bir yandan da kendileriyle ilgili hiç bilmedikleri yönleri keşfedeceklerdir...

    Başrollerine genç oyuncular Burak CanSude Zulal Güler ve İbrahim Yıldız’ı yerleştiren filmin kadrosunda Yurdaer OkurPelin AkilRüzgar Aksoy, Ali Fuat Onan ve Volkan Ünal gibi isimler de bulunuyor. Senaryoda ise Damla AtabekIrmak Atabek ve Evren Yiğit'in imzası var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top