Hesabım
    "A Quiet Place 2"nun Senaryosu John Krasinski'ye Emanet!

    "A Quiet Place 2"nun senaryosunu ilk filmin senarist ve yönetmeni John Krasinski yazacak.

    A Quiet Place 2'nun senaryosunu John Krasinski yazacak. Bu yıl gişede en yüksek karı elde eden ve 17 milyon dolarlık mütevazı bütçesine karşılık dünya çapında 213 milyon dolar elde etmeyi başaran korku filmi Sessiz Bir Yer'in yönetmenliğini üstlenmiş olan oyuncu, devam halkasında da projeye geri dönüyor. 

    The Office” dizisiyle tanıdığımız 3 Emmy adayı John Krasinski, ilk filmin yönetmenliği dışında başrolünü de üstlenmişti. Devam halkasında ünlü oyuncunun kamera önüne geçip geçmeyeceği bilinmiyor ancak senaryoyu kaleme alacak isim olduğu kesinleşti. The Hollywood Reporter'dan gelen habere göre müjdeli haberi doğrulayan kişi oyuncunun kendisi oldu.

    Los Angeles'taki Silver Screen Salonu'nunda soru-cevap etkinliği gerçekleştiren oyuncu, ilk olarak serinin yapım şirketi olan Paramount'a devam halkasında başka bir senaristle çalışmalarını söylediğini belirtti. "Devam halkası için ufak bir düşüncem vardı ama bir yere varacağını düşünmüyordum" diyen oyuncu, "Ben yapımcı Andrew Form'a bu fikrimden bahsettim, o da bana bunun üzerinde biraz daha düşünmemi söyledi. Ve sonra, 'Bu gerçekten işe yarayabilir' diye düşündüm. Şu anda devam filmini yazıyorum." diye belirtti.

    Krasinski ilk filmin senaryosunda da kalem sallamıştı. Orijnali Bryan Woods ve Scott Beck tarafından yazılan senaryoyu düzenleyen kişi Krasinski'ydi. İlk filmsw Krasinski'nin yanı sıra Altın Küre ödüllü Emily BluntNoah Jupe ve Millicent Simmonds bulunuyordu. "Sessiz Bir Yer" güvenlikleri için seslerinden vazgeçen bir ailenin hikayesini anlatıyordu. Dört kişilik bir aile, sesle avlanan gizemli yaratıkların saldırısının ardından sessizlik içinde hayatlarını idame ettirmek zorunda kalıyordu.

    Geçtiğimiz aylarda Deadline'a konuşan Krasinski, devam halkasının, ilk filmdeki ailenin yaşantısını anlatmaya devam etmektense hayat değiştiren saldırıdan sağ çıkan diğer kişilerin hayatlarına odaklanabileceğinin ipuçlarını verdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top