Hesabım
    Yakın Plan: Ryan Gosling!

    Ryan Gosling'in en iyi filmlerine göz atıyoruz...

    .

    2023 yazına damga vuran "Barbie" filmindeki Ken performansıyla aylarca konuşulan, son olarak Oscar ödül törenindeki "I'm Just Ken" performansıyla akıllardan kolay kolay çıkmayacak bir gösteri sunup Ken rolüyle vedalaşan Ryan Gosling, şimdilerde yeni filmi "The Fall Guy" (Dublör) ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Biz de yeni filmini merakla beklerken, Hollywood'un en yetenekli oyuncularından biri olan Gosling'in kariyerindeki en önemli filmleri masaya yatırıyoruz.

    Kanada'da doğan ve oyunculuk kariyerine çocuk yaşta başlayan Gosling; yeteneği, çok yönlülüğü ve mesleğine olan sarsılmaz bağlılığıyla Hollywood'un vazgeçemeyeceği bir başrol oyuncusuna dönüştü.

    Gosling'in bu yolculuğu, onu bir yıldız konumuna getiren "The Notebook" ve ona En İyi Erkek Oyuncu dalında ilk Oscar adaylığını kazandıran "Half Nelson" gibi eleştirmenlerce beğenilen filmlerdeki göze çarpan performanslarıyla ivme kazandı.

    Romantik dramdan bilim kurguya, komediden gerilime farklı türlerdeki başarısı Gosling'in gelecekteki projelerini de büyük bir merakla beklememize neden oluyor.

    Kendisi de eski bir dublör olan David Leitch'in (Bullet Train, Deadpool 2) yönettiği "The Fall Guy"da Gosling, başrol oyuncusu gizemli bir şekilde kaybolan bir aksiyon filminde çalışmak için işine geri dönen bir dublöre hayat veriyor. Pratik efektlere ağırlık verilen aksiyon sahneleriyle beklenti yaratan film 26 Nisan'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top