Hesabım
    Lucas Hedges’lı “Ben Is Back”ten Yeni Poster Geldi!

    Lucas Hedges ve Julia Roberts’lı “Ben Is Back”in yeni posteri görücüye çıktı.

    Yaşamın Kıyısında”, “Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” ve “Uğur Böceği” gibi önemli filmlerde izlediğimiz Oscar adayı genç yıldız Lucas Hedges’ın başrolünü üstlendiği drama filmi “Ben Is Back”in yeni posteri yayınlandı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü başarılı aktris Julia Roberts, “American Crime Story” dizisiyle geçtiğimiz sene Emmy kazanan Courtney B. VanceKathryn Newton ve Tim Guinee gibi isimler yer alıyor. Prömiyerini geçtiğimiz ay Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise “Annemler Yemeğe Geliyor”, “Şamar Oğlanı” ve “Timothy Green’in Sıradışı Yaşamı” filmlerine imza atan Peter Hedges üstleniyor.

    “Ben Is Back”, Ben Burns (Lucas Hedges) adında çekici ancak sıkıntılı bir gence odaklanıyor. Ben, bir Noel arifesinde hiçbir şeyin farkında olmayan ailesinin yanına döner. Ben’in ihtiyatlı annesi Holly Burns (Julia Roberts) çok sevdiği oğlunu içtenlikle karşılar fakat yeni gerçekler su yüzüne çıktıkça çok geçmeden oğlunun tehlikede olduğunu öğrenir. Holly, hayatlarını sonsuza dek değiştirebilecek gelecek 24 saat içinde ailenin çöküşüne engel olmak için elinden geleni yapmak zorundadır.

    “Ben Is Back” Amerika’da 7 Aralık’ta gösterime girecek. Filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top