Hesabım
    “Happy Death Day 2U”dan İlk Teaser Poster Yayınlandı!

    Korku filmi “Happy Death Day 2U”dan ilk teaser poster geldi.

    Geçtiğimiz yılın gişe fatihi “Ölüm Günün Kutlu Olsun”un merakla beklenen devam halkası “Happy Death Day 2U”dan ilk teaser poster görücüye çıktı.

    Hikaye detayları henüz bilinmeyen devam halkasında Tree, tekrar tekrar ölmenin, başına geleceklerden şaşırtıcı bir şekilde daha kolay olduğunu fark ediyor. İlk filmden başrol Jessica RotheIsrael BroussardRuby ModineRachel Matthews ve Charles Aitken gibi isimler oyuncu kadrosuna geri dönerken, yönetmen ve senarist koltuğuna da bir kez daha Christopher Landon oturuyor. Kadroya yeni dahil olan isimler ise Suraj Sharma ve Sarah Yarkin.

    Üniversite öğrencisi olan Tree'nin cinayete kurban gittiği doğum gününü tekrar tekrar yaşamasını ve sonsuz bir döngü içinde katilinin kim olduğunu bulmaya çalışmasını konu alan “Ölüm Günün Kutlu Olsun” 4.8 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 122 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Ülkemizde de 148.870 kişi tarafından izlenen korku filminin devam filmi için çalışmalara geçtiğimiz Mayıs ayında başlanmıştı.

    “Happy Death Day 2U” ülkemizde 15 Şubat 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top