Hesabım
    Robert Redford Başrollü "İhtiyar Adam ve Silah"dan Altyazılı Fragman!

    Robert Redford başrollü biyografik aksiyon-dram filmi "İhtiyar Adam ve Silah"tan ilk altyazılı fragman geldi.

    İhtiyar Adam ve Silah filminden altyazılı fragman yayınlandı. Konusunu 2003 yılında The New Yorker dergisinde yayınlanan David Grann imzalı makaleden alan film, geçtiğimiz yılın en beğenilen bağımsız filmlerinden “A Ghost Story”nin yönetmeni David Lowery'nin imzasını taşıyor. 

    Forrest Tucker yaşlı bir adamdır ancak hayatını dolu dolu yaşamadığını söyleyebilecek hiç kimse yoktur. Kendinden emin ve güçlü görünen bu yaşlı adam hayatı boyunca toplamda 18 kere hapisten kaçmayı başarmıştır. Forrest Tucker'ın son hamlesi ise 70 yaşında bir kez daha San Quentin Hapishanesi'nden firar etmek olacaktır. Ancak polisler başta olmak üzere duyan herkesi şoke eden bu olay Forrest'ın son sürprizi değildir. Hapisten kaçan yaşlı adam, ardından eşi benzeri görülmemiş bir banka soygunu zincirine imza atar. Forrest'ın ardından kovalamaca başlamıştır. Forrest'ın izinden gidenler arasında, Forrest'ı yakalamaya kararlı ancak bir o kadar da onun zekasına hayran kalan polis dedektifi John Hunt ve seçtiği mesleğe rağmen onu sevmekten vazgeçmemiş olan Jewel adlı kadın vardır...

    Oscar ödüllü usta oyuncu Robert Redford’ın son filmi olma niteliği taşıyan yapımda “Yaşamın Kıyısında” ile geçtiğimiz yıl Oscar kazanan Casey Affleck, Oscar ödüllü Sissy Spacek, dört Emmy adayı Danny Glover, müzisyen ve aktör Tom Waits ve Tika Sumpter gibi isimler bir araya geliyor. Toronto ve Vancouver gibi uluslararası festivallerde seyircilerin karşısına çıkan "İhtiyar Adam ve Silah" filminin yerli vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top