Hesabım
    Jason Momoa "Aquaman 2" İçin Şimdiden Hazır!

    Jason Momoa daha ilk film vizyona girmeden "Aquaman 2" için hazırlıklara başladı.

    Jason Momoa'lı Aquaman daha vizyona girmeden devam halkası için hazırlıklar başladı. DC Comics'in yeni mahsülü "Aquaman", çizgi romanlarını beyaz perdeye taşıdıkça daha çok eleştiri alan firmanın kurtuluş umutlarından biri niteliğinde. Superman ile başlayan DC Comics evreni Man of Steel'in ardından Batman v Superman ile devam etmiş ancak eleştirmenlerin beğenisini kazanamamıştı. İsrailli güzel Gal Gadot'lu Wonder Woman ile gişe liderliği kazanan ve DC Comics'in güzünü güldüren süper kahraman evreni, Justice League ile bir kez daha hayal kırıklığı yaratmıştı. Bakalım "Aquaman" ortaya nasıl bir şey çıkaracak?

    TotalFilm'e konuşan ünlü oyuncu, "Aquaman 2" için şimdiden fikirleri olduğunu açıkladı. Merakla beklenen Aquaman'in devam filmi olabilecek bolca hikayeye sahip olduğunu belirten oyuncu, şimdiden devam filmi için fikirlerini Warner Bros.'a ilettiğini açıkladı.

    Devam halkasına dair kesinlikle bir fikri olduğunu söyleyen oyuncu, "Daha 'Aquaman'i çekerken bile ikinci filmin açılış sahnesi kafamdaydı." dedi. Fikirlerini ilettiğini de belirten oyuncu, "Ben yapımcı Peter Safran'a ve Warner Bros Başkanı Toby Emmerich'e de fikirlerimi verdim. Sevdiler. Kesinlikle 2. filmle ilgili aklımda bir şeyler var." diye konuştu.

    "Aquaman"in yönetmenliğini Korku Seansı ve Ruhlar Bölgesi gibi büyük gişeli filmlerin başarılı yönetmeni James Wan üstleniyor. Korku filmlerinin dahi çocuğunu projeye dahil etmek elbette Aquaman filminden umutsuz olan pek çok kişinin tekrar düşünmesini sağladı.

    Filmin yönetmeni James Wan SYFY'a yaptığı açıklamada, "Yarattığımız dünya içinde bile, başka hikayeleri de görebileceğiniz farklı gidişatlar var. Aquaman hikayesi var, ama sonra yedi farklı krallığın hikayeleri de var. Bence onları da keşfetmek çok eğlenceli olurdu." demişti. Aquaman'in DC Comics'teki en lgi çekmeyen süper kahramanlardan biri olduğunun farkında olduğunu belirten yönetmen, "Yüzleşelim, o herkesin dalga geçtiği süper kahraman. Başlangıçta bu karakteri takip etmem gerekip gerekmediğiyle ilgili bir miktar şüphem vardı. Ama daha fazla düşündüğüm zaman, ben her zaman kazanma şansı düşük bahislere girmeyi sevmişimdir." diyor.

    Filmin kadrosunda Aquaman'in sadık yardımcısı Nuidis Vulko rolündeki usta oyuncu Willem Dafoe, Atlantis'in kraliçesi Mera'yı canlandıran sansasyonel yıldız Amber Heard ve Aquaman'in kötü kalpli yarı-kardeşi Orm rolünde Korku Seansı'nın Ed Warren'ı, Watchmen'in Nite Owl'u Patrick Wilson da yer alıyor.

    Arthur Curry kendiyle ilgili büyük bir gerçeği keşfetmiştir. Kendisi okyanuslar altında inşa edilen Atlantis krallığının tahtının varisidir. Ancak Aquaman'in sinsi yarı-kardeşi Orm, Atlantis tahtını istemektedir. Arthur Curry, nam-ı diğer Aquaman, kendisine kalan mirasa sahip çıkmalı ve halkının başına geçmelidir...

    "Aquaman" ülkemizde 21 Aralık 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top