Hesabım
    "13. Cuma" ve Katil Jason Voorhees Geri Dönüyor!

    "Cadılar Bayramı"nın gişedeki başarısının ardından bir diğer ikonik korku serisi "13. Cuma" da yeniden çekilecek.

    Cadılar Bayramı'nın gişe başarısını takiben 13. Cuma da yeniden çekilecek. Geçtiğimiz hafta itibariyle vizyona giren "Cadılar Bayramı", box office listesine ilk sıradan girmiş ve ilk hafta sonunda 77 bin dolarlık gişeyle tüm zamanların Ekim ayı en iyi ikinci açılışına imza atmıştı. Bu başarının ardından bir diğer klasik korku serisi olan "13. Cuma" için de hazırlıklar başladı.

    Bloody Disgusting'ten gelen habere göre, NBA yıldızlığından yapımcılığa geçiş yapan LeBron James'in yapım şirketi SpringHill Entertainment ile geçtiğimiz yılın hit korku filmlerinden O'nun yapım şirketi olan Vertigo Entertainment yeniden çekim için güçlerini birleştiriyor.

    James'in büyük bir korku hayranı olduğu söyleniyor ve geçen yılki Cadılar Bayramı'nda efsanevi Pennywise kostümüyle boy göstermesi ya da "13. Cuma" temalı spor ayakkabılar hazırlaması da bu savı destekler nitelikte. "13. Cuma" serisinin ikonik katili Jason Vorhees'in favori kötü adamlarından biri olduğunu söyleyen James'ten henüz yeniden çekim planlarına dair bir açıklama gelmedi.

    Yeniden çekim ihtimalini güçlendiren bir diğer öğe ise "13. Cuma"nın senaristi Victor Miller'ın senaryo haklarını geri almış olması. Miller uzun zamandır ABD Bölge Mahkemesi'nde senaryo hakları için bir adli savaş veriyordu. Sonunda karar Miller'ın lehine ve yapım şirketi Horror, Inc.'in aleyhine sonuçlandı.

    Orijinal 1980 yapımı korku filminde, oğlu Jason'ın Crystal Camp Lake'te boğulmasının ardından intikam alan annesini konu ediniyordu. Oğluyla ilgilenmeyen kamp görevlilerini tek tek öldüren anne, böylece intikamını almış oluyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top