Hesabım
    Dakota Johnson’lı “Suspiria”nın Yeni Posterinde Fısıltıları Dinleyin!

    Ülkemizde 9 Kasım’da vizyona girecek “Suspiria”dan yeni poster geldi.

    Prömiyerini geçtiğimiz ay Venedik Film Festivali’nde gerçekleştiren ve seyircileri adeta ikiye bölen “Suspiria” yeniden uyarlamasından yepyeni bir poster yayınlandı. Ürkütücü yeni poster fısıltıları dinlemenizi tavsiye ediyor.

    Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda “Fifty Shades” serisinden tanıdığımız Dakota Johnson, Oscar ödüllü usta aktris Tilda Swinton, genç yıldız Chloë Grace MoretzMia GothJessica Harper ve Sylvie Testud gibi isimler bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ise “Sen Benimsin” ve “Beni Adınla Çağır” filmleriyle tanınan Oscar adayı yönetmen Luca Guadagnino üstleniyor.

    Amerikalı bir genç kadın olan Susie Bannion, 1977 yılının Berlin'inde dünyaca ünlü bir dans okulu Markos Tanz Company'e kabul edilmiştir. Tam da Susie'nin okula varışıyla birlikte, bu prestijli okulun başka bir öğrencisi olan Patricia gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Okulun devrimci sanat yönetmeni olan Madame Blanc, okulun ününü kazanmasını sağlayan eğitmendir. Onun rehberliğinde Susie balede olağanüstü bir ilerleme kaydederken, Sara isimli bir kızla da arkadaş olur. Zaman içerisinde iki genç kadın ve yas tutan bir psikoterapist bu prestijli okulun ve yöneticilerinin karanlık bir sırrı sakladıklarından şüphelenmeye başlarlar.

    “Suspiria”nın ülkemizdeki vizyon tarihi 9 Kasım.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top