Hesabım
    "The Boy 2" Filminin Başrolü Katie Holmes'a Emanet!

    "The Boy 2" filminin başrolünde güzel yıldız Katie Holmes boy gösterecek.

    "The Boy 2" filminin başrolünde Katie Holmes yer alacak. STXfilms ve Lakeshore Entertainment ortak yapımında hayata geçirilecek olan devam filmi, 2016 yılında vizyona giren ve gişede başarı kazanan Lanetli Çocuk filminin 2. devam halkası olacak.

    2016 yapımı ilk filmin başrollerinde, The Walking Dead'ten tanıdığımız güzel oyuncu Lauren Cohan ve Charmed'ın Harry Greenwood'u Rupert Evans yer alıyordu. 15 milyon dolar bütçe ile çekilen film dünya çapında toplam 68 milyon dolar kazanmayı başarmıştı.

    Devam halkasında Cohan ve Evans'ın yer alıp almayacağı şu an için bilinmese de pek yüksek bir ihtimal olduğunu söyleyemeyiz. Başrolü üstlenecek olan güzel yıldız Katie Holmes, Liza adında bir karaktere hayat verecek. İlk filmin yönetmenliğini üstlenen William Brent Bell, devam filmi için tekrar kamera arkasına geçecek. Filmin senaristi de ilk filmdeki gibi Stacey Menear olacak.

    Ön çekimleri 14 Ocak 2019'da Britanya Kolumbiyası'nda başlayacak olan film, Heelshire Köşkü'nün geçmişinden habersiz bir şekilde oraya taşınan, masum bir aileyi temel alacak. Eve yerleşmeye çalışan ailenin küçük oğulları bu süreçte Brahms adını verdiği gerçek boyutlardaki bir oyuncak bebekle arkadaşlık kuracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top