Hesabım
    Jean-Marc Vallée'den John Lennon & Yoko Ono Filmi Geliyor!

    Jean-Marc Vallée'nin yeni projesi John Lennon & Yoko Ono aşkını temel alacak.

    Jean-Marc Vallée yeni filminde John LennonYoko Ono aşkını anlatacak. Büyük beğeni toplayan Big Little Lies ve Sharp Objects gibi dizilerin yönetmen koltuğunda oturan Kanadalı Oscar adayı yönetmen Jean-Marc Vallée tekrar beyaz perdeye dönüyor. 

    Filmin yapımını üstlenecek olan Universal Pictures, filmin yapımcısı Michael De Luca'dan senaryonun da dahil olduğu anlaşmayı koparttı. Filmin senaryosunda, 2018 yılının Oscar yarışında 6 dalda adaylık kazanıp 2 dalda ödüle uzanmayı başaran En Karanlık Saat filminin senaristi Anthony McCarten'ın imzası var.

    Film 60'ların sonlarında Yoko Ono yükselen yeni bir sanatçı iken ve John Lennon da dünyanın en büyük müzik yıldızlarından biriyken ilk kez nasıl karşılaştıklarını ve gelişen ilişkilerini konu alacak. Efsanevi grup The Beatles'tan ayrıldıktan sonra solo kariyeri ile yükselişe geçerken Lennon ve derin bir bağ kurduğu Ono, birlikte barış ve eylemciler için Vietnam Savaşı'na karşı kışkırtıcı savunucular haline geldi. 1970'lerin ortalarında kısa bir ayrılıktan sonra John Lennon'ın 1980 New York'taki cinayetine kadar bir daha hiç kopmadılar. Ono her zaman cnun müziğinin ve mirasının bekçisi olmaya devam etti.

    Bu yüzden de Ono projede yapımcı olarak yer alacak ve Lennon'un ikonik müziğinin haklarını güvence altına almaya devam edecek. Yapımcı De Luca, "Müzik için bir anlaşma yapmamız gerekecek ama Yoko bizimle projede çalıştığı için eve ve şarkılara erişebileceğiz. John’un şarkılarını hep dinliyorum, ama filmi oluştururken, müziğin duygusal etkilerinin ve onların mirasının benim için ne kadar derin olduğunun farkına vardım." dedi.

    Filmin başrollerini üstlenecek oyuncular için arayış devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top