Hesabım
    Sıradaki "Arınma Gecesi" Filmi Serinin Sonu Olacak!

    "Arınma Gecesi" serisi gelecek devam halkası ile sona erecek.

    Gişenin başarılı serilerinden Arınma Gecesi sona eriyor. 2013 yılında başlayan ve Arınma Gecesi AnarşiArınma Gecesi: Seçim Yılı ve İlk Arınma Gecesi devam halkaları ile dünya çapında toplam 456,1 milyon dolar kazanan seri, gelecek olan 6. devam halkası ile sona erecek.

    4 filmin ardından televizyon dizisi olarak ekranlara uyarlanan serinin sona ereceği haberi, serinin yaratıcısı James DeMonaco'dan geldi. EW'e konuşan DeMonaco, yeni gelen filmle birlikte serinin beyaz perde yolculuğunun sona ereceğini açıkladı. Sıradaki filmin aklındaki son devam halkası olduğunu söyleyen DeMonaco, "Film kafamda var. Sanırım yazacağım. Herşeyi bitirmenin harika bir yolu olduğunu düşünüyorum. Herşeyi bitirmek istiyoruz ve bu konuda çok heyecanlıyım. Bu fikir aklıma geldiğinde ve insanlara söylediğimde hepsi çok heyecanlı görünüyorlardı ve sanırım gerçekten harika bir son olacak." diye konuştu.

    Ünlü korku serisi, cinayet de dahil olmak üzere tüm suçların yasal olduğu 12 saatlik bir süreç etrafında dönüyor. Bakalım son devam halkasında neler olacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top