Hesabım
    Emily Watson’lı Gerilim “Quicksand”e David Tennant Dahil Oldu!

    Emily Watson ve David Tennant “Quicksand” için tekrar bir araya geliyor.

    İki Oscar adaylığı bulunan başarılı aktris Emily Watson ve “Doctor Who”, “Broadchurch” ve “Jessica Jones” gibi dizilerden tanıdığımız David Tennant aynı filmde buluşmaya hazırlanıyor. Daha önce 2013 yapımı “The Politician's Husband” mini dizisinde birlikte rol alan ikili psikolojik gerilim filmi “Quicksand”in başrollerini üstlenecek.

    Hikaye detayları henüz tam olarak belli olmayan “Quicksand”, Akdeniz’de rüya gibi bir hayat yaşayan İngiliz bir çifte odaklanıyor. Çiftin bu güzel hayatı kendilerini ziyaret eden oğulları bölgenin yerlisi bir genç tarafından öldürüldüğünde birdenbire sona erer. Tehlikeli bir yabancı, ailenin babasına intikam alabileceği bir teklifte bulunur ve hayır cevabını kabul etmez. İntikamın bedeli ise başka bir cinayet olacaktır.

    Bilim kurgu dizisi “Humans”ın ikinci sezonunda yönetmenlik yapan Mark Brozel bu filmle birlikte ilk uzun metrajına imza atıyor. Senaryosu Steve Lewis ve Tony Owen ikilisi tarafından yazılan film, Mark Lavender ve Joel Scott-Halkes tarafından finanse ediliyor. Vizyon tarihi henüz bilinmeyen filmin çekimlerine önümüzdeki yılın Nisan ayında Yunanistan’ın Girit Adası’nda başlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top