Hesabım
    “Ayin”in Yönetmeni Ari Aster’ın Yeni Filmi "Midsommer" Vizyon Tarihini Aldı!

    Ari Aster'ın yeni filmi "Midsommer" önümüzdeki yıl vizyona girecek.

    Yılın en iyi korku filmlerinden biri olarak gösterilen ve tüm dünyada 79 milyon dolar gişe hasılatı elde eden “Ayin”in yönetmeni Ari Aster’ın yeni projesi vizyon tarihine kavuştu. Yönetmenin ikinci filmi “Midsommer9 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girecek.

    Filmin genç isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda “Lady Macbeth” ile yıldızı parlayan Florence Pugh, “Glassland” ve “Detroit” filmlerinde birlikte rol alan Jack Reynor ve Will Poulter, “The Good Place” dizisinden tanıdığımız William Jackson Harper, İsveçli yetenek Julia Ragnarsson, Vilhelm BlomgrenEllora Torchia ve Archie Madekwe yer alıyor.

    Başarılı bağımsız filmlerin arkasındaki yapım şirketi A24 tarafından hayata geçirilecek “Midsommer”, 2011 yapımı “Kill List” tarzında bir film olacak. Sakin bir başlangıç yapan film, kısa sürede korku türüne geçiş yaparak seyircilerine sıkışıp kalmışlık hissini sunacak. Aster'in yeni filmi, genç bir kadının ve onun erkek arkadaşının İsveç'te yerel bir pagan tarikatının avı haline gelene kadar başlarına gelenleri anlatan bir yolculuk filmi olarak tanımlanıyor. Filmin senaryosuna da imza atan yönetmen film için "Korku filmi haline gelen karanlık bir ayrılık filmi" tanımını yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top