Hesabım
    Murakami Uyarlaması "Şüphe" Fragmanında Gerilimin Dozu Yükseliyor!

    Güney Kore’nin Oscar adayı olan "Şüphe"den altyazılı fragman geldi.

    Güney Kore’nin Oscar adayı Şüphe'den altyazılı fragman geldi. Japonya’nın 20. yüzyıldaki en önemli ve popüler yazarlarından biri olan Haruki Murakami'nin “Barn Burning” isimli kısa hikayesinden beyaz perdeye uyarlanan film, dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde gerçekleştirmiş ve FIPRESCI ile Vulcain ödüllerine layık görülmüştü.

    Kasaba atmosferinde yetişen ve küçük işlerle günü kurtaran Lee, yine bu günlerden birinde çocukluk arkadaşı Hae-mi ile karşılaşır. Kısa zamanda ikisi arasında bir çekim oluşsa da Hae-mi’nin hayallerindeki Afrika seyahatine çıkması gerekmektedir. Hae-mi, Lee’den kedisine bakmasını rica eder; böylece aralarındaki iletişim de kopmayacaktır. Ne var ki Hae-mi’nin geziden Ben adında gizemli bir adamla dönmesi, Lee başta olmak üzere herkesin hayatını kökünden değiştirir...

    Oyuncu kadrosunda Yoo Ah-inJeon Jong-seo ve “The Walking Dead”ten tanıdığımız Steven Yeun’un yer aldığı film, Poetry’nin sekiz yıl ardından beyaz perdeye geri dönen Güney Koreli usta sinemacı Lee Chang-Dong’un imzasını taşıyor.

    Chang-Dong’un teknik anlamda kusursuza ulaştığı "Şüphe", ustaca yazılmış senaryosu, akıllara ve ruhlara kazınan atmosferi ve dikkat çekici başrol performansları sayesinde parmakla gösterilecek bir Murakami uyarlamasına dönüşüyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top