Hesabım
    Liam Neeson’ın Yeni Aksiyon Filmi “Cold Pursuit”ten İlk Fragman Geldi!

    Liam Neeson’lı aksiyon “Cold Pursuit”in ilk fragmanı yayınlandı.

    Aksiyon filmlerinin aranan yüzü Liam Neeson’ın başrolünde yer aldığı “Cold Pursuit” filminin merakla beklenen ilk fragmanı görücüye çıktı

    Oscar adaylığı bulunan usta oyuncuya filmde iki Oscar adayı Laura Dern, “Shameless” dizisinin yıldızı Emmy RossumWilliam ForsytheJulia JonesTom Bateman ve Domenick Lombardozzi gibi isimler eşlik ediyor. 2014 yapımı “Buz, Kar ve İntikam” filminin yeniden çevrimi olan yapımda orijinal filmin yönetmeni Hans Petter Moland tekrar kamera arkasına geçiyor.

    Sessiz bir aile babası olan Nels, kar temizleyiciliği yapmaktadır. O, Rocky Dağları’ndaki gösterişli kasabanın kardan etkilenmemesini, yolların daima açık tutulmasını sağlar. Eşiyle birlikte turistlerin rağbet ettiği bu yerde konforlu bir kulübede mutlu bir yaşam sürer. Nels sakin ve huzurlu olan bu kasaban ayrılmak zorundadır çünkü oğlu bir uyuşturucu baronu tarafından öldürülmüştür. Vakit kaybetmeden intikam almak için oğlunu öldüren adamın peşine düşer. Bu alışılmadık kahraman, avcılık yeteneklerini kullanarak sıradan bir insandan yetenekli bir katile dönüşür ve karteli parçalamayı amaçlar. Nels'in yaptıkları tahmin edilemez bir gangster olan Viking ile rakip bir mafya patronu arasında bir bölge savaşına yol açar. Neredeyse kimsenin yarasız ayrılamayacağı bu savaşta adalet sağlanacaktır.

    “Cold Pursuit” ülkemizde 22 Mart 2019 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top