Hesabım
    Natalie Portman’lı “Vox Lux”tan İlk Fragman Yayınlandı!

    Venedik Film Festivali’nde gösterilen “Vox Lux”tan ilk fragman geldi.

    Siyah Kuğu”, “Jackie”, “V for Vendetta” ve “Sevginin Gücü” gibi başarılı filmlerden tanıdığımız Oscar ve iki Altın Küre ödüllü başarılı aktris Natalie Portman’ın başrolünü üstlendiği drama filmi “Vox Lux”ın ilk fragmanı yayınlandı.

    2015 yapımı “Bir Liderin Çocukluğu / The Childhood of a Leader” filmi ile tanınan Brady Corbet’in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda başrol Portman'ın “Daha Yaklaş” filminden rol arkadaşı iki Oscar adayı Jude Law, Oscar adaylığı bulunan Jennifer Jason Leigh, “Kutsal Geyiğin Ölümü” ile yıldızı parlayan Raffey Cassid ve “İtiraf” serisi ile akıllara kazınan Stacy Martin gibi isimler yer alıyor.

    Prömiyerini geçtiğimiz ay Venedik Film Festivali’nde gerçekleştiren ve övgülere boğulan film, büyük bir ulusal trajedinin küllerinden doğan Celeste'nin bir süper stara dönüşümünü ele alıyor. 1999'dan başlayarak yakın tarihimizde olan biten önemli kültürel anları karakterin gözünden seyircilerle paylaşan film, 15 yıllık bir zaman dilimini işliyor.

    “Vox Lux” Amerika’da 7 Aralık’ta vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top