Hesabım
    Rami Malek’li “Bohemian Rhapsody”nin Son Fragmanı Karşınızda!

    Merakla beklenen "Bohemian Rhapsody" önümüzdeki hafta sinemalarımıza konuk olacak.

    Mr. Robot” dizisinin iki Altın Küre adayı yıldızı Rami Malek’in başrolünü üstlendiği Freddie Mercury biyografisi “Bohemian Rhapsody”nin vizyon öncesi son fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen film ülkemizde 2 Kasım’da vizyona girecek.

    Wild Bill” ve “Kartal Eddie” filmleriyle tanınan BAFTA adayı Dexter Fletcher’ın yönetmen koltuğuna geçtiği filmin kadrosunda Lucy BoyntonGwilym LeeBen HardyJoseph MazzelloAiden GillenTom Hollander ve Mike Myers gibi oyuncular yer alıyor. Filmin senaryosuna ise üç Oscar adaylığı bulunan senarist Anthony McCarten imza atıyor.

    "Bohemian Rhapsody", Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve devrimci sesiyle grubun meteorik yükselişine, Mercury'nin yaşam tarzının kontrolden çıkması ile çıkan iç çatışmaya ve yaşamını tehdit eden hastalığına rağmen Mercury'nin rock müzik tarihinin en büyük performanslarından birinde gruba liderlik ettiği Live Aid konserinin arifesinde muzaffer birleşme sürecine yayılıyor. Bu süreçte de, her zaman bir aile gibi olan ve günümüzde dışlanmışlara, hayalperestlere ve müzikseverlere ilham vermeye devam eden bir grubun mirasını süslüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top