Hesabım
    Jamie Lee Curtis "Knives Out"un Kadrosuna Katıldı

    Bol yıldızlı "Knives Out"un kadrosuna Jamie Lee Curtis de katıldı.

    Bol yıldızlı Knives Out'un kadrosuna Jamie Lee Curtis de dahil oldu. Gizemli bir cinayet etrafında gelişen polisiye yapımda Curtis'in hangi rolde boy göstereceği şu an için bilinmiyor. 59 yaşındaki başarılı oyuncunun son filmi Cadılar Bayramı da sinemalarda seyircilerle buluşuyor.

    En favori James Bond seçilen İngiliz oyuncu Daniel Craig ve Marvel Sinematik Evreni'nin yakışıklı Kaptan Amerika'sı Chris Evans'ın başrolünü çektiği filmin kadrosunda Blade Runner 2049 ile yıldızı parlayan güzel Kübalı oyuncu Ana de Armas, Oscar adaylığı bulunan Michael ShannonDeath NoteKapan gibi filmlerin yanı sıra Atlanta dizisinden de tanıdığımız Lakeith Stanfield ve Altın Küre ödüllü Don Johnson yer alıyor. Craig gizemli cinayeti çözmeye çalışan dedektif karakterine hayat verecek. Modern zamanda işlenen suçu klasik polisiye romanların atmosferinde yansıtacak olan filme dair bilgimiz henüz oldukça kısıtlı.

    Bolca övgü alan Star Wars: Son Jedi'ın başarılı yönetmeni Rian Johnson'ı yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosunda da yönetmenin imzası var. Filmin yapımcılığını yönetmenle birlikte Ram Bergman üstlenecek. Merakla beklenen filmin çekimlerinin Kasım ayında başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top