Hesabım
    K-Pop Grubu BTS'in "Burn The Stage" Filminden Fragman Geldi!

    BTS Filmi "Burn The Stage"ten fragman yayınlandı.

    BTS grubu filmi Burn The Stage'ten fragman geldi. Ünlü K-pop grubu BTS'in Wings turnesini temel alan belgesel, grubun meteorik yükselişinin tüm öyküsünü ele alıyor. Belgeselde grubun kalabalık konserlerinin yanı sıra sahne arkası görüntülerini ve engelleri yıkıp ana akım müzik sahnesini işgal ettiğinde ne olduğuna dair samimi bir bakış sunuyor.

    BTS üyeleriyle yapılan özel tur çekimleri ve röportajları da barındıran belgeselin yönetmenliğini Jun-Soo Park yapıyor. Belgesel, grubun Youtube'taki 9 bölümlük serilerinden beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Tüm zamanların küresel anlamda en başarılı erkek grubu olan BTS, Billboard 200 albüm listesinin tepesine çıkmayı başaran ilk Koreli müzik grubu olmanın yanı sıra "Idol" parçalarının müzik videosunun 24 saat içinde 45 milyon kişi tarafından izlenmesiyle YouTube'taki en çok izlenen video klip rekorunu da elinde bulunduruyor.

    Bangtan Boys olarak da bilinen grup 7 üyeden oluşuyor. Hepsinin kendine ait geniş hayran kitlesi olan bu 7 üyeyi ise V, Jimin, RM, Suga, Jin, J-Hope ve Jungkook oluşturuyor.

    Belgeselin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği şu an için belirsizliğini koruyor. Grubun ülkemizdeki geniş hayran kitlesi düşünülürse, filmin yerli gösterimi için bekleyen kişi sayısı bir hayli fazla!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top