Hesabım
    "Three Thousand Years of Longing"te Idris Elba ve Tilda Swinton mı Olacak?

    George Miller'ın yeni filmi "Three Thousand Years of Longing" için Idris Elba ve Tilda Swinton'ın adı geçiyor.

    Three Thousand Years of Longing'te Idris Elba ve Tilda Swinton boy gösterebilir. Mad Max serisinin arkasındaki isim tekrar yönetmen koltuğuna oturmaya çalışıyor. Ünlü yönetmen George Miller'ın yeni projesi "Three Thousand Years of Longing" olacak. "Djinn" olarak da bilinen projenin tanıtımı önümüzdeki hafta American Film Market'ta yapılacak. Filmin haklarının global satışı ile FilmNation firması ilgileniyor.

    Luther ile ünlenerek Hollywood'un sevilen yüzlerinden birine dönüşen Idris Elba ve usta oyuncu Tilda Swinton Filmin henüz bir stüdyosu ya da finansmanı yok, bu yüzden yoğun oyuncular ancak Miller ve yapımcılar herşeyi yerine oturttuktan sonra proje için imza atacak.

    Projeyle ilgili detaylar sır gibi saklanıyor olsa da, bir cinin de içinde yer aldığı epik bir aşk hikayesi olacağı biliniyor. Yani Miller'ın 6 Oscar ödülü kazanan son filmi "Mad Max: Fury Road"tan tamamen farklı bir proje olacak.

    Atmosferi yumuşak filmler Miller için yeni bir şey değil. 1981'de başladığı ve Mel Gibson'ı bir süperstar haline getiren Mad Max serisine ek olarak Avustralyalı sinemacı ayrıca sevilen çocuk filmi Babe'nin senaryosunu yazdı ve devam filmi Babe: Pig in the City'i yazıp yönetti. Animasyon Neşeli Ayaklar serisinde de Miller'ın imzası var. Geçtiğimiz yıl yönetmen, yapım şirketi Warner Bros.'a 2015 yılında ödenmemiş 7 milyon dolarlık bonus için dava açmıştı.

    Miller filmin çekimlerine gelecek yıl başlamayı planlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top