Hesabım
    Adam Sandler’lı “Uncut Gems”e “Galaksinin Koruyucuları 2” Transferi!

    “Galaksinin Koruyucuları 2”nin yıldızı Pom Klementieff “Uncut Gems”e katıldı.

    Geçen sene çektikleri “Soygun” ile kendilerinden bolca söz ettiren yönetmen ikilisi Josh Safdie ve Benny Safdie’nin yeni filmi “Uncut Gems” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. “Galaksinin Koruyucuları 2” ve “Avengers: Sonsuzluk Savaşı” filmlerinde Mantis karakterine hayat veren Fransız aktris Pom Klementieff filmin kadrosuna dahil oldu.

    Genelde komedi rollerinde izlediğimiz ancak fırsat tanındığında drama rollerinde de başarılı performanslar ortaya koyabildiğini kanıtlayan Altın Küre ve Emmy adayı Adam Sandler’ın başrolünü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Oscar ve Altın Küre adaylığı bulunan usta oyuncu Judd Hirsch, bu sene “Sorry to Bother You”da izlediğimiz Lakeith Stanfield, "Billions" dizisinde boy gösteren Eric Bogosian ve “Karlar Ülkesi” animasyonunda Elsa karakterine sesiyle hayat veren Idina Menzel yer alıyor. Çekimleri şu sıralarda devam eden filmin senaryosuna ise yönetmen ikilisi ve Ronald Bronstein imza atıyor. Üçlü daha önce “Yalnız Cennet Bilir” ve “Go Get Some Rosemary” filmlerinde birlikte çalışmıştı.

    Hikaye detayları henüz bilinmeyen “Uncut Gems”, New York’ta elmas ticaretinin döndüğü bölgede geçiyor. Adam Sandler filmde zengin ve ünlülere satış yapan bir kuyumcu dükkanı sahibine hayat veriyor. Mallarının bir kısmı çalındığında dükkan sahibinin hayatı karmaşık bir hal alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top