Hesabım
    Allison Janney ve Laura Dern Aynı Filmde Buluşuyor!

    Başarılı aktrisler “Breaking News in Yuba County” filminde bir araya geliyor.

    Ben, Tonya” ile bu sene Oscar kazanan Allison Janney ve iki Oscar adaylığı bulunan Laura Dern aynı filmde buluşmaya hazırlanıyor. Başarılı ikili kara komedi filmi “Breaking News in Yuba County”nin başrollerini üstlenecek.

    Filmde Allison Janney kocasını yatakta başka bir kadınla yakalayan bir yazmana hayat verecek. Kadının eşi yakalandıktan sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybeder. Kadın cesedi gömer ve eşi kayıp olduğu için şöhrete kavuşur. Polisler ve suçlularla baş etmeye çalışan kadın boyundan büyük işlere kalkıştığını anlamaya başlar. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de yerel bir kanalda haber sunucusu olan ve önemli bir hikaye bulmaya çalışan kız kardeşinden (Laura Dern) her şeyi saklamaya çalışır.

    Filmin yönetmenliğini “Duyguların Rengi” ile BAFTA adaylığı elde eden Tate Taylor üstleniyor. Son olarak 2016 yılında “Trendeki Kız” filmiyle karşımıza çıkan yönetmen, Oscar adayı aktör Jake GyllenhaalRiva Marker ve John Norris ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor. Senaryosu Amanda Idoko tarafından yazılan filmin prodüksiyonunun önümüzdeki yılın ortalarında başlaması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top