Hesabım
    Charlie Hunnam’lı Aksiyon “Waldo”ya Mel Gibson Dahil Oldu!

    Charlie Hunnam ve Mel Gibson aynı filmde buluşuyor.

    Sons of Anarchy” dizisinin yıldızı Charlie Hunnam ve “Tam Gaz” ile yıldızı parlayan Eiza Gonzalez’in oyuncu kadrosunda yer aldığı aksiyon ve gerilim filmi “Waldo” oyuncu kadrosuna önemli bir ismi kattı. Son olarak geçtiğimiz sene “Babalar Savaşıyor 2” filminde izlediğimiz iki Oscar ödüllü usta oyuncu ve yönetmen Mel Gibson filmin kadrosuna dahil oldu.

    “Waldo”, gözden düşmüş eski bir LAPD dedektifi olan Charlie Waldo’ya (Charlie Hunnam) odaklanıyor. Bir süredir ormanda tek başına yaşayan Waldo’nun sakin hayatı aniden gelen bir teklifle sekteye uğrar. Eksantrik bir televizyon yıldızının eşi cinayete kurban gittiğinde Waldo’dan olayı özel dedektif olarak soruşturması istenir.

    Filmin yönetmenliğini “Man Seeking Woman”, “Fleabag” ve “Veep” gibi dizilerde yönetmenlik yapmış olan Tim Kirkby üstleniyor. Çekimlerine önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde başlanması beklenen film, Howard Gould’un “Last Looks” isimli romanından beyaz perdeye uyarlanıyor. Devam kitabı olan “Below the Line” 2019’un yaz aylarında yayınlanacak. Filmin yapımcı kadrosunda ise Andrew LazarChristina Weiss Lurie ve Steven Shainberg yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top