Hesabım
    “Hobbs & Shaw”dan Vanessa Kirby’li İlk Kare Geldi!

    “Hızlı ve Öfkeli” evrenini genişleten “Hobbs & Shaw”un çekimleri devam ediyor.

    Önümüzdeki yılın en çok filmlerinden biri olan “Hobbs & Shaw”dan yeni bir kare geldi. Çekimleri son sürat devam eden filmden gelen yeni karede başrollerden Dwayne Johnson’ı ve Hattie Shaw karakterine hayat vereceğini öğrendiğimiz “The Crown” dizisinin Prenses Margaret’ı Vanessa Kirby’i görüyoruz.

    Yönetmen koltuğuna “John Wick”, “Sarışın Bomba” ve “Deadpool 2” filmlerinden tanıdığımız deneyimli aksiyon yönetmeni David Leitch'in oturduğu projenin senaryosunu serinin birçok filminde imzası bulunan senarist Chris Morgan yazıyor. "Hızlı ve Öfkeli" serisinin spin-off projesi olan film, tüm dünyada beş milyar doların üstünde gişe hasılatı elde eden uzun soluklu aksiyon serisinin iki sevilen karakterini bir araya getiriyor. Luke Hobbs ve Deckard Shaw karakterlerine odaklanacak olan filmin başrollerini, karakterlere seride hayat vermiş olan Hollywood'un gözde oyuncularından Dwayne Johnson ve Hollywood'un sert adamı Jason Statham paylaşıyor.

    Altın Küre ödüllü başarılı oyuncu Idris Elba’nın kötü adam olarak dahil olduğu filmde “The Crown” dizisiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Emmy’e aday gösterilen Vanessa Kirby ve yakın zamanda “Deadpool 2”de izlediğimiz Eddie Marsan da yer alıyor. Merakla beklenen film ülkemizde 2 Ağustos 2019 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top