Hesabım
    6. Boğaziçi Film Festivali Günlüğü: 30 Ekim!

    Boğaziçi Film Festivali tüm hızıyla devam ediyor!

    6. Boğaziçi Film Festivali dördüncü gününde de hızını kesmeden izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Festivalin 30 Ekim programında Halef, Babamın Kemikleri ve Fortuna filmlerinin gösterimlerinin yanı sıra "Proje Geliştirme Platformları: Patch & Pitch" söyleşisi yer alıyor.

    İşte Boğaziçi Film Festivali'nin 30 Ekim programı:

    • Proje geliştirme platformları aslında nedir, ne işe yararlar? Projenizi kime, nerede ve nasıl etkili bir şekilde sunabilirsiniz? Matthieu Darras, Hanna Atallah ve Hayet Benkara’nın konuşmacı olacağı “Proje Geliştirme Platformları: Pack & Pitch” adlı söyleşi saat 13:00’te Cezayir’de.
    • Festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması filmlerinden Murat Düzgünoğlu’nun yönettiği Halef, saat 12:00’de yönetmen ve oyuncuların katılımıyla Beyoğlu Sineması’nda.
    • Festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması filmlerinden Özkan Çelik’in yönettiği Babamın Kemikleri, saat 16:00’da yönetmen ve oyuncuların katılımıyla saat 16:00’da Atlas Sineması’nda.
    • İsviçreli yönetmen Germinal Roaux’un dünya prömiyerini yaptığı Berlinale’nin Generation 14plus bölümünden En İyi Film Ödülü’nü kazanan ve Etiyopyalı bir kız çocuğun umudunu yitirmeyişinin hikâyesini anlattığı filmi “Fortuna”, saat 19:00’da Kadıköy Sineması’nda.

    6. Boğaziçi Film Festivali 2 Kasım tarihine kadar devam ediyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top