Hesabım
    Mülteci Dramı İçin Lena Dunham Doğru Seçim Mi?

    Lena Dunham, Steven Spielberg ve J.J. Abrams ile çalışmak için hazırlanıyor!

    Usta yönetmen Steven Spielberg'in yapımcılık ve yönetmenliğini, J.J. Abrams'in ise yapımcılığını üstleneceği, Suriyeli mültecileri konu edinecek olan film için senarist arayışları sona erdi. Senaryosunu Girls dizisindeki oyunculuk ve senaristliği ile tanınan Lena Dunham'ın kaleme alacağını film, bir kitaptan uyarlanacak.

    Film, tamamen gerçek bir hikayeye dayalı olan ve Melissa Fleming'e ait "A Hope More Powerful Than the Sea: One Refugee’s Incredible Story of Love, Loss, and Survival" kitabından uyarlanacak olup, Mısır'dan İsveç'e bir bot ile kaçmaya çalışan Doaa Al Zamel isimli bir annenin öyküsüne odaklanacak. Botta Al Zamel'in iki küçük çocuğu ile birlikte günlerce okyanusun ortasında verdiği yaşam mücadelesi anlatılacak.

    Film için Steven Spielberg'in Amblin Partners şirketi ve J.J. Abrams'ın Bad Robot'ı güçlerini birleştirecek. Tüm bunlar gerçekleşirken izleyicilerin aklında tek bir soru var: Lena Dunham gibi şehir yaşamını anlatan dizilerin senaryolarını yazan biri, tamamen farklı coğrafyada ve farklı kültür ile yaşayan insanların hikayesini anlatabilir mi?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top