Hesabım
    Dev Patel "Monkey Man" ile Yönetmen Koltuğuna Oturuyor!

    Dev Patel'in ilk yönetmenlik deneyimi "Monkey Man" olacak.

    Oscar ve Altın Küre ödül adaylığı sahibi Dev Patel bu kez de yönetmenliğe adım atıyor. Milyoner ve Lion gibi filmlerin tanınan siması Dev Patel, Monkey Man isimli aksiyon-gerilim türü bir filmle ilk kez yönetmen koltuğuna oturacak.

    Yönetmen Patel ve Paul Angunawela'nın senaryosuna birlikte imza attığı filmde Patel aynı zamanda başrolü de üstlenecek. Mitolojik fakat modern bir Hindistan'da geçecek olan filmin yapımcılığını ise Thunder Road Pictures'tan Basil Iwanyk, Xeitgeist'ten Joe Thomas, Samarth Sahni ve Patel yapacak.

    "Monkey Man", mitolojik bir hikayeyi konu ediyor. Filmde, hapisten yeni çıkan Kid’in, insani değerlerin yok olduğu, açgözlülüğün hüküm sürdüğü dünyayı iyileştirmek için verdiği mücadele anlatılıyor. Iwanyk; "Bu canlı, heyecan verici ve her şeyden önce eğlenceli bir hikâye. Kendisini doğal bir yönetmen haline getiren büyük yaratıcı içgüdülere sahip olan Dev ile birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz." dedi.

    John Wick'in yaratıcıları David Leitch ve Chad Stahelski tarafından yaratılan 87Eleven firması, filmin aksiyon sahnelerinin koreografisini ve tasarımını üstlenecek. Filmin çekimleri Mumbai'de 2019 ilkbaharında başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top