Hesabım
    "O"nun Yönetmeni Andy Muschietti'den "Attack on Titan" Filmi Geliyor!

    "Mama" ve "O"nun yükselen yönetmeni Andy Muschietti "Attack on Titan"ı filme çekecek.

    Andy Muschietti'den Attack on Titan filmi geliyor. Geçtiğimiz yılın hit korku filmi O'nun yanı sıra korku sinemasının sevilen örneklerinden Mama'da da imzası bulunan Andy Muschietti, bu kez de manga Attack on Titan'ı beyaz perdeye uyarlayacak.

    The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre Muschietti'nin manga uyarlaması bir film serisi şeklinde olacak. Harry Potter serisinin ünlü yapımcısı David Heyman projenin yapımcıları arasında yer alıyor. Yapımcıları arasında Masi Oka ve yönetmenin eşi Barbara Muschietti'nin de yer aldığı projenin şu an için bir senaristi bulunmuyor.

    Hajime Isayama'nın yarattığı ünlü manga serisi Attack on Titan, hayatta kalan insanların, muazzam duvarlarla izole edilmiş bir dizi bağlantılı şehir içinde yaşadığı bir dünyada geçiyor. İnsanları beslenmek için kullanan, devasa insansı devleri dışarıda tutmak için inşa edilen bu devasa duvarlar, şehri kendi içinde bölümlere ayırırken, devleri de dışarıda tutmaya yarıyor. Manganın üç ana kahramanı Eren Jaeger, evlatlık kız kardeşi Mikasa Ackerman ve arkadaşları Armin Arlert'in hayatları, bir devin duvarları yıkarak şehre girmesi ile tamamen değişir. Saldırıda annesini kaybeden Eren, onu her zaman destekleyen kız kardeşi Mikasa ve arkadaşları Armin, surların dışında devlerle savaşan elit bir grup asker olan Survey Corps'a katılırlar. Artık görevleri bu devleri tek tek bulmak ve sayıları tehlikeli rakamlara inmiş olan insan ırkının geleceğini kurtarabilmektir...

    2013'te animasyon serisi olarak çekilen, ardından bir de aksiyon filmi olarak beyaz perdeye taşınan "Attack on Titan"ın yeni uyarlaması ilk Hollywood versiyonu olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top