Hesabım
    "İyi Oyun"a Biletlerinizi Hemen Alın!

    Dünyanın ilk e-Spor filmi "İyi Oyun" perdede dönmeye başlıyor.

    Dünyanın e-Spor temalı ilk filmi olan İyi Oyun sinemalarda! Yakışıklı oyuncu Kerem BürsinKötü Çocuk'un güzel yıldızı Afra SaraçoğluGüllerin Savaşı gibi dizilerden tanıdığımız Yiğit Kirazcı, Türkiye’nin en popüler Youtuber isimlerinden Orkun Işıtmak gibi isimleri kadrosunda bulunduran film ile tarafınızı seçme zamanı geldi. Biletlerinizi almak için tıklayın!

    Cenk liseyi yeni bitirmiş genç bir çocuktur. Evin yükünü tek başına omuzlayan annesine yardım etmeye çalışan Cenk, yarı zamanlı çalıştığı internet kafede başkaları adına para ile oyun oynar. Fakat bir gün yeni kurulan bir takımın menajeri tarafından keşfedilince kendisini bambaşka bir dünyanın içerisinde bulur. milyonların oynadığı bilgisayar oyunu League of Legends’ın profesyonel oyun dünyasının içerisinde takım arkadaşları Batu, Naz, JJ, Aslan ve koçları Özer ile birlikte zorlu bir yolculuğa çıkan Cenk turnuvayı kazanmak için çabalar...

    Hakan KurtaşDoğaç YıldızMert Yazıcıoğlu, güzel oyuncu Bahar ŞahinTolga Canbeyli ve Bada Oh Deniz gibi isimleri kadrosunda bulunduran film, Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız yönetmenliğini yapan Umut Aral'ın imzasını taşıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top