Hesabım
    Rosamund Pike’lı “A Private War”dan Yeni Poster!

    Biyografik savaş filmi “A Private War”dan yeni poster var.

    2014 yılında rol aldığı “Kayıp Kız” ile Oscar, Altın Küre ve BAFTA’ya aday gösterilen başarılı aktris Rosamund Pike’ın ünlü savaş muhabiri Marie Colvin’e hayat verdiği biyografik savaş filmi “A Private War”un yeni posteri görücüye çıktı.

    Prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin oyuncu kadrosunda “Fifty Shades” serisinin yıldızı Jamie Dornan, Oscar adaylığı bulunan Stanley Tucci, “Taboo” dizisinde boy gösteren Tom HollanderCorey JohnsonAlexandra Moenve Jérémie Laheurte gibi isimler bulunuyor. “Cartel Land” belgeseliyle Oscar’a aday gösterilen Matthew Heineman yönetmen koltuğuna geçerken, Emmy adaylığı bulunan Arash Amel senaryoya imza atıyor.

    Haberciliğin saldırı altında olduğu bir dünyada Marie Colvin, (Rosamund Pike) çağımızın en tanınan savaş muhabirlerinden biridir. Tamamıyla korkusuz ve asi bir insan olan Colvin, dünyanın dört bir yanındaki cephe hatlarına giderek sessizlerin sesi olmaya çalışır ve sürekli cesaretin sınırlarını zorlar. Sri Lanka’da bir el bombası yüzünden yaralandığından beri karakteristik bir göz bandı takan muhabir, hala Londra’nın seçkin kesimleriyle olduğu kadar diktatörlerle yüzleşirken de rahattır. Sevgi dolu ilişkilerini feda eden Colvin’in tanık olduğu travma onu etkilemeye başladığı zaman özel hayatı da zamanla çözülmeye başlar. Savaşın gerçek bedelini gösterme hedefi, onu şimdiye kadarki en tehlikeli görevine yönlendirir. Colvin’in yolu, ünlü savaş fotoğrafçısı Paul Conroy (Jamie Dornan) ile birlikte kuşatma altındaki Suriye şehri Humus’a düşer.

    “A Private War” Amerika’da 16 Kasım’da gösterime girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top