Hesabım
    Margot Robbie'li "Birds of Prey"in Kötüsü Ewan McGregor Olacak

    Harley Quinn'i geri döndüren "Birds of Prey"de kötü adam rolü Ewan McGregor'a emanet.

    Margot Robbie'li Birds of Prey'in kötüsü Altın Küre ödüllü Ewan McGregor olacak. Star Wars serisinin genç Obi-Wan Kenobi'si olmanın yanı sıra Trainspotting ve Moulin Rouge gibi klasik filmlerle de hafızalarımıza kazınan yakışıklı oyuncu, yeni çizgi roman uyarlamasında Black Mask karakterine hayat verecek.

    Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin göz bebeği Harley Quinn'ini bir kez daha Oscar adayı güzel yıldız Margot Robbie'nin canlandıracağı filmde ilk kez beyaz perde şansı yakalayacak olan Black Mask karakterinin gerçek ismi Roman Sionis. False Face Society isimli çetenin lideri olan karakter, Gotham'ın ünlü mafya babalarından biri. Genç yaşta zengin ebeveynlerini öldürerek onların servetine konan karakter, kötü bir iş adamı olduğu için bütün mal varlığını kaybetmiş ve bunun sorumlusu olarak da çevresindeki herkesi suçlamıştı.

    Harley Quinn'e Black Canary ve The Huntress karakterlerinin eşlik edeceği film, kadın kahramanlarımızı alıp Gotham'a yönelik ciddi bir tehdide karşı savunma cephesi haline getirecek. Gotham şehrinde suçla savaşan bir kanun savaşçısı olan Helena Bertinelli, namı diğer The Huntress'ı Cloverfield serisinden tanıdığımız Mary Elizabeth Winstead canlandıracak. Suçla savaşan bir aileden gelen yakın dövüş ustası Dinah Laurel, namı diğer Black Canary için ise Jurnee Smollett-Bell ile anlaşmaya varıldı. Cassandra Cain karakterini kimin canlandıracağı henüz belirsiz. Gotham City Polis Departmanı'nda bir dedektif olan eşcinsel Renee Montoya karakteri ise Rosie Perez'e emanet.

     Bir süper kahraman filmini yönetecek olan ilk Asyalı kadın yönetmen Cathy Yan'ın yönetmenliğini yapacağı "Birds of Prey"in senaryosunu Christina Hodson yazacak. Film 7 Şubat 2020'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top