Hesabım
    "Belalı Tanık 2" ile Macera Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

    Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson'ı buluşturan "Belalı Tanık" filminin devam halkasında kadro daha da zenginleşiyor.

    Belalı Tanık 2 için başrollerin geri dönüşü kesinleşti. İlk filmin başrolleri Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson bir kez daha filmin başrollerini üstlenirken, ikiliye başrolde eşlik edecek bir diğer isim ise Oscar adayllığı bulunan güzel oyuncu Salma Hayek olacak. Güzel yıldız ilk filmde Samuel L. Jackson'ın eşine hayat vermişti.

    Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında vizyona giren Belalı Tanık, bodyguard Michael Bryce ve onun koruması gereken tanığı Darius Kincaid'i temel alıyordu. Bryce'ın, ünlü tetikçi Kincaid'e Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde vereceği ifadesine kadar eşlik etmesi gerekirken, Kincaid'i ortadan kaldırmak isteyen suçluların peşlerine takılması ile bu hayli zorlu bir hal alıyordu. İlk film 30 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 176 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. 

    Devam filminde ise hikaye Kincaid'in eşine kayıyor. Salma Hayek'in canlandırdığı Sonia, İtalya'nın Amalfi Sahili boyunca yapacağı yolculukta bir hayli zorlu zamanlar geçirecek. İlk filmin yönetmenliğini üstlenen, “Cehennem Melekleri 3” ile tanınan Patrick Hughes'un bir kez daha kamera arkasına geçeceği devam filminin senaryosunu ise Brandon ve Phillip Murphy ikilisinin imzası olacak. 

    Filmin çekimlerinin önümüzdeki ilkbahar aylarında başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top