Hesabım
    Bold Pilot'ın Hikayesini Anlatan "Şampiyon"dan Yeni Fragman!

    Farah Zeynep Abdullah ve Ekin Koç'un başrollerini paylaştığı "Şampiyon" filminden yeni fragman ve poster geldi.

    Yerli romantik dram filmi Şampiyon'dan yeni fragman ve poster geldi. Yakışıklı oyuncu Ekin Koç ve hem beyaz perdenin hem de ekranların sevilen yüzü Farah Zeynep Abdullah'un başrollerini paylaştığı film, gerçek bir hikayeden uyarlanıyor.

    1990’ların ortalarında,Türkiye’nin siyasal kararsızlık, enflasyon ve umutsuzlukla bunaldığı yıllarda Halis Karataş, Sivas’ın bir köyünden kalkıp İstanbul’a gelen bir adamdır. Halis'in hayali ise iyi bir jokey olmaktır. Genç adamın bu hayalini gerçekleştirme serüveni, Bold Pilot’la tanışmasıyla başlar. Atının ve jokeyinin hedefi, ikisinin de çok sevdiği Begüm Atman'ı yeniden hayata bağlayabilmektir. Ancak ikili, bu yolculuğun sonunda, ikisinin de beklentilerinin çok ötesine geçeceğinden habersizdir. Umutların neredeyse tükendiği o yıllarda, katıldığı tüm yarışları en sondan gelerek kazanmayı başaran bu at ve jokeyi halk için bir umut timsali olurlar. Çünkü ülkenin insanları da yaşanan belirsizliğin arasında, en geride kalmışlardır. Ama Halis ve atı Bold Pilot'ın gösterdiği üzere, bu yarışı kazanmayacakları anlamına gelmez...

    Türk atçılığının önemli ismi Özdemir Atman'ın sahibi olduğu Bold Pilot, at yarışı ile ilgilenmeyenlerin bile sevgisini kazanan bir attı. Bold Pilot ile jokeyi Halis Karataş'ın 1996 yılı Gazi Koşusu’ndaki 2:26:22’lik rekoru hala geçilemedi. Ataman ile ülkenin gönlüne taht kuran atın tarihe damga vuruşunun yanı sıra ünlü jokey ve Begüm Atman arasındaki destansı aşkın da bolca yer bulduğu "Şampiyon" filminin yönetmenliğini Ahmet Katıksız üstleniyor. Filmin kadrosunda Fikret KuşkanSi̇bel Taşçıoğlu, Ali̇ Seçki̇ner Alıcı, SerkanErcan ve Erdem Akakçe de yer alıyor.

    Müziklerine Toygar Işıklı'nın imza attığı "Şampiyon" filmi 7 Aralık 2018 tarihinde seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top