Hesabım
    Andrew Garfield’lı “Under the Silver Lake” Bir Kez Daha Ertelendi!

    “Under the Silver Lake” bu kez 2019’a ertelendi.

    Oscar ve Altın Küre adaylığı bulunan başarılı oyuncu Andrew Garfield’ın başrolünü üstlendiği "Under The Silver Lake" filmini bekleyenlere bir kez daha kötü haber geldi. Daha önce vizyon tarihi 22 Haziran’dan 7 Aralık’a ertelenen film bir kez daha ertelendi. Yeni vizyon tarihiyle artık Oscar yarışından da çıkan film Amerika’da 19 Nisan 2019 tarihinde gösterime girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    2014 yılında “Peşimdeki Şeytan” ile beğeni toplayan David Robert Mitchell’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Altın Küre adayı Riley Keough, Laura-Leigh Claire, Sydney Sweeney, Grace Van Patten, “Westworld” ile yıldızı parlayan Jimmi Simpson, Topher GraceCallie Hernandez ve Patrick Fischler gibi isimler yer alıyor.

    Los Angeles'ta yaşayan 33 yaşındaki Sam (Andrew Garfield) dikkatli bir adamdır. Günün birinde yaşadığı apartmanın havuzunu kullanmakta olan bir kadınla tanışır. Bu kadın şen şakrak Sarah'dır. Sarah'ın (Riley Keough) ani ortadan kayboluşu büyük bir gizem yaratır. Sam, genç kadını bulmak ve sırrı çözmek için Los Angeles'ta sürreal bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk onu Melekler Şehri'ndeki en korkunç gizemlerin, skandalların ve komploların derinliğine sürükleyecektir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "Under the Silver Lake"ten İlk Fragman!
    • "Under the Silver Lake"in Büyük Sırrı Nedir?
    • Andrew Garfield’lı “Under The Silver Lake” Ertelendi!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top