Hesabım
    Liam Neeson’lı “Honest Thief”e “Bir Yıldız Doğuyor” Transferi!

    “Bir Yıldız Doğuyor”da izlediğimiz Anthony Ramos filmin kadrosuna katıldı.

    Geçen sene “Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House” filminde birlikte rol alan Oscar ve üç Altın Küre adayı Liam Neeson ve “13 Reasons Why” dizisinde izlediğimiz Kate Walsh ikilisinin başrollerini üstlendiği aksiyon ve gerilim filmi “Honest Thief” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı. 2015 yapımı Broadway müzikali “Hamilton”da oynayan ve yakın zamanda “Bir Yıldız Doğuyor” filminde izlediğimiz Anthony Ramos filmin kadrosuna dahil oldu.

    Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanması beklenen filmin yönetmenliğini Netflix’in Altın Küre ve dört Emmy adayı dizisi “Ozark”ın yaratıcılarından Mark Williams üstleniyor. 2016 yılında Gerard Butler’lı “A Family Man” ile karşımıza çıkan Williams, Steve Allrich ile birlikte filmin senaryosuna da imza atıyor.

    “Honest Thief”, aşık olduğu ve artık dürüst bir hayat yaşamak istediği için teslim olmaya çalışan bir banka soyguncusuna (Liam Neeson) odaklanıyor. Ganimetlerini sakladığı depolama tesisinde çalışan bir kadına (Kate Walsh) aşık olan soyguncu, teslim olmaya çalıştığı polislerin kendisinden daha yozlaşmış olduğunu fark eder. Soyguncunun adını temize çıkarmak için mücadele etmesi gerekecektir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top