Hesabım
    Julianne Moore'lu “After the Wedding” Yeniden Çevrimine İlk Bakış!

    "After the Wedding"in başrollerini Julianne Moore ve Michelle Williams paylaşıyor.

    Oscar ve Altın Küre ödüllü usta oyuncu Julianne Moore’un oyuncu kadrosunda yer aldığı “After the Wedding” yeniden çevriminden ilk görsel yayınlandı. Yayınlanan ilk karede Moore’u gözyaşlarına hakim olmaya çalışırken görüyoruz.

    Californication”, “Believe” ve “Mozart in the Jungle” gibi dizilerde yönetmenlik yapmış olan Bart Freundlich’in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda dört kez Oscar’a aday gösterilen başarılı aktris Michelle Williams, 2009 yapımı “Watchmen” ile hafızalara kazınan Billy CrudupAbby Quinn ve Will Chase gibi isimler yer alıyor. Çekimleri tamamlanan filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    Vesayeti altındaki çocukların bakımını sürdürebilmek ve yetimhaneyi ayakta tutabilmek için paraya ihtiyacı olan bir yetimhane müdürü (Michelle Williams), mükemmel bağışçıyı bulmuştur. Bu bağışçı, başarılı bir medya şirketinin multi milyoner kurucusudur (Julianne Moore). Fakat müdür parayı alabilmek için New York’a seyahat etmeli ve servetin arkasındaki kadınla tanışmalıdır. 2006 yapımı Danimarka filminin başrolünde Mads Mikkelsen bulunuyordu yani bir cinsiyet değişikliği söz konusu. Susanne Bier’in yönettiği film “En İyi Yabancı Film” dalında Oscar’a aday gösterilmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top