Hesabım
    Nuri Bilge Ceylan’ın MasterClass Başvuruları Açıldı!

    Nuri Bilge Ceylan, 8. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında gerçekleştirilecek MasterClass’da deneyimlerini sinemacılarla paylaşacak.

    Nuri Bilge Ceylan masterclassı için kayıtlar alınmaya başlandı. 8. Malatya Uluslararası Film Festivali Uluslararası Uzun Metraj Yarışma bölümünün Jüri Başkanı olan ünlü sinemacı, 8. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında gerçekleştirilecek masterclass etkinliğinde deneyimlerini sinemacılarla paylaşacak. 

    Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Malatya Valiliği’nin katkılarıyla düzenlenecek 8. Malatya Uluslararası Film Festivali  9-15 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.

    Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda önemli ismin katılacağı, film yapım desteklerinin yanı sıra, çeşitli eğitim özel programların yer aldığı Malatya Film Platformu’nda, 12 Kasım Pazartesi saat 11:30’da düzenlenecek MasterClass’a başvurular http://malatyafilmfest.org.tr/nbcus/ adresinden online olarak gerçekleştirilebiliyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top