Hesabım
    “In the Heights” Müzikalinin Beyaz Perde Uyarlamasına Rita Moreno Dahil Oldu!

    Merakla beklenen film oyuncu kadrosuna Oscar ödüllü Rita Moreno’yu kattı.

    Söz ve müzikleri Oscar ve Altın Küre adayı oyuncu, söz ve oyun yazarı Lin-Manuel Miranda’ya ait olan Broadway müzikali “In the Heights”ın beyaz perde uyarlaması oyuncu kadrosunu kurmaya başladı. 1962 yılında “Batı Yakasının Hikayesi” müzikali ile Oscar ve Altın Küre kazanan usta aktris Rita Moreno filmin kadrosuna dahil oldu. Aktris filmde ailenin reisi sayılan Abuela Claudia karakterine hayat verecek.

    New York’un Washington Heights mahallesinde geçen hikaye bir şarap dükkanı sahibine odaklanıyor. Büyükannesinden kendisine bir servet miras kalan dükkan sahibi, dükkanı kapatıp emekli olma ve Dominik Cumhuriyeti’ne yerleşme konusunda karışık duygular içinde kalıyor.

    Filmin yönetmen koltuğuna “G.I. Joe: Misilleme” ve “Sihirbazlar Çetesi 2” filmleriyle tanınan ve son olarak bu sene gişe fatihi “Crazy Rich Asians”ı yöneten Jon M. Chu oturuyor. 2015 yapımı Broadway müzikali “Hamilton”da oynayan ve yakın zamanda “Bir Yıldız Doğuyor” filminde izlediğimiz Anthony Ramos’un da oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin yapımcılığını Lin-Manuel Miranda, Anthony BregmanMara Jacobs ve Scott Sanders üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top