Hesabım
    Allison Janney Gerilim Filmi “Lou”nun Başrolünü Üstlenecek!

    Oscar ödüllü Allison Janney’nin gelecek projesi belli oldu.

    Ben, Tonya” filmindeki performansıyla bu sene En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar’ına layık görülen Allison Janney’nin yeni projesi belli oldu. Başarılı aktris gerilim ve drama filmi “Lou”nun başrolünü üstlenecek.

    Maggie Cohn tarafından yazılan ve Jack Stanley tarafından yeniden gözden geçirilen “Lou”nun senaryosu genç bir kadına ve ev sahibi Lou’ya odaklanıyor. Ev sahibinin kızı, genç kadının arasının açık olduğu eşi tarafından kaçırıldığında ikili çocuğun izini sürmek için güçlerini birleştiriyor. Hikaye “Thelma ve Louise” ve “96 Saat” filmlerinin bir karışımı olarak tanımlanıyor. Janney filmde taviz vermeyen, kuralları yıkan ve beklenmedik bir şekilde etkileyici iz sürme yeteneklerine sahip bir kadın olan ev sahibi Lou’yu oynayacak.

    2016 yapımı “Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları”na imza atan ve “Criminal Minds”, “Outlander” ve “Jessica Jones” gibi başarılı dizilerde yönetmenlik yapmış olan Anna Foerster’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin yapımcılığını sevilen yönetmen J.J. Abrams ve Braden Aftergood üstleniyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin çekimlerine önümüzdeki yılın ilkbahar aylarında başlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top