Hesabım
    Hugh Jackman'lı Biyografi "Baş Aday"dan İlk Altyazılı Fragman Geldi!

    Hugh Jackman'ın başrolünü üstlendiği biyografik politik dram filmi "Baş Aday"ın ilk Türkçe altyazılı fragmanı geldi.

    Hugh Jackman'lı Baş Aday filminden ilk Türkçe altyazılı fragman geldi. X-Men filmlerinin Wolverine’i olarak gönüllere taht kuran, Oscar adaylığı sahibi oyuncu Hugh Jackman’ın ünlü politikacı Gary Hart'ı canlandırdığı biyografik dram filmi, Amerikan siyaserindeki dönüm noktalarından birini beyaz perdeye yansıtıyor.

    Film, genç seçmenlerin kalbini kazanan ve 1988 başkanlık seçimlerinde Demokratik Parti’nin bir numaralı adayı olarak görülen Senatör Gary Hart’ın yükselişinin ve düşüşünün gerçek hikayesini anlatıyor. Gary Hart’ın adaylık kampanyası, Donna Rice ile yaşadığı evlilik dışı ilişki yüzünden durdurulur. Magazin gazeteciliği ve siyasal gazetecilik tarihte ilk kez birleşir ve Senatör Hart yarıştan çekilmek zorunda kalır. Yaşanan tüm bu olaylar, Amerikan siyasetinde ve dünya sahnesinde derin ve kalıcı bir etki bırakır...

    Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler”, “Juno” ve “Aklı Havada” filmleriyle tanınan Jason Reitman’ın yönetmen koltuğuna geçtiği filmin kadrosunda Hugh Jackman'a eşlik eden kadro da bir hayli zengin. “Korku Seansı” serisinin Lorraine Warren'ı, güzel oyuncu Vera Farmiga, Oscar ödüllü J.K. Simmons, güzel yıldız Sara Paxton, Amerikalı oyuncu Kaitlyn DeverMolly EphraimCourtney FordAri GraynorKevin Pollak ve Altın Küre ve Emmy adaylığı bulunan Alfred Molina gibi oyuncular filmde boy gösterecek isimler arasında yer alıyor. Ünlü politikacının eşi Oletha "Lee" Hart'a Farmiga hayat verirken, genç yıldız Dever, çiftin kızları Andrea Hart'a, oyuncu ve model Paxton ise skandal yasak ilişkiyle adı duyulan Donna Rice'a hayat verecek.

    Eleştirmenler tarafından övgü yağmuruna tutulan politik dram filmi "Baş Aday" ülkemizde 7 Aralık’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top