Hesabım
    Faruk Aksoy’dan Çığır Açacak Proje: "Özgür Dünya"

    Faruk Aksoy "Özgür Dünya" ile geleceğin sinemasına yelken açıyor.

    Faruk Aksoy yeni filmi Özgür Dünya ile çığır açacak bir projeye imza atıyor. Aksoy’un Med Yapım ve Ay Yapım’la  birlikte hayata geçirdiği dev bütçeli yeni yapım, Fetih 1453’ten sonra Aksoy'un yeni bombası olacak. 

    Video oyunları oluşturmak için tasarlanmış yazılım geliştirme programları ile hazırlanan sahneleriyle dikkat çeken film, milyonlarca dolarlık bütçesi, yüksek teknolojisi, görselliği ile geleceğin sinemasına yelken açıyor. Merakla beklenen film başta gençler olmak üzere her yaştan seyircinin çok büyük ilgisini çekeceğe benziyor.

    Filmin kadrosunda Gürbey İleri, İdris Nebi Taşkan, Hayal Köseoğlu, Sami AksuRabia Söytürk gibi genç ve yetenekli oyuncuların yanı sıra Murat SerezliMartin Nadin gibi tecrübeli isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Şevki Es'in oturduğu filmin 7 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak olan ilk fragmanı için heyecan bir hayli büyük. 

    Orijinal hikayesi de Faruk Aksoy’a ait olan filmin senaryosu Hüseyin Aksu, Evren Erbaşol ve Burcu Üstündağ tarafından yazıldı. Filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top