Hesabım
    Matthew McConaughey’li “The Beach Bum”dan Yeni Kare Geldi!

    Matthew McConaughey başrollü “The Beach Bum” filmini Harmony Korine yönetiyor.

    Güneşin Karanlığında”, “Sınırsızlar Kulübü” ve “Yıldızlararası” gibi başarılı filmlerle kariyerine bambaşka bir yön veren sevilen oyuncu Matthew McConaughey’in başrolünü üstlendiği komedi filmi “The Beach Bum”dan ilgi çekici yeni bir görsel yayınlandı.

    Oscar ve Altın Küre ödüllü başrol isme filmde bu sene “Yakalandın!”da izlediğimiz Isla Fisher, “The Carrie Diaries” dizisinde boy gösteren Stefania LaVie Owen, “Bad Boys” filmleriyle hafızalara kazınan Martin Lawrence, genç kızların sevgilisi Zac Efron, iki Oscar adayı Jonah Hill ve Emmy adaylığı bulunan rap sanatçısı Snoop Dogg gibi isimler eşlik ediyor.

    Hikaye detayları henüz belli olmayan “The Beach Bum”, kendi kurallarıyla yaşayan ve her daim kafası güzel olan Moondog (Matthew McConaughey) isimli asi bir adamın maceralarını konu alıyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda ise 2012 yılında James Franco’lu “Bahar Tatili / Spring Breakers” ile adından epey söz ettiren Harmony Korine oturuyor.

    “The Beach Bum” Amerika’da 22 Mart 2019 tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top