Hesabım
    Universal Pictures "Şrek" Serisini Yeniden Uyarlıyor!

    Universal Pictures'tan sevilen animasyon "Şrek" serisi için yeniden çekim kararı çıktı.

    Şrek serisi ve Çizmeli Kedi animasyonları yeniden çekilecek. Universal Pictures'tan sevilen animasyonların yeniden çekimi için yeşil ışık geldi. Gişe rekortmeni Çılgın Hırsız serisinin yapımcısı Chris Meledandri de projede yapımcı olarak yer alacak.

    Universal Pictures sevilen animasyon karakterlerini yeni nesil için tekrar beyaz perdeye uyarlamak istiyor. Yapımcı Chris Meledandri, serinin orijinal seslendirme kadrosunu geri getirmeyi umuyor. Gelen bilgilere göre; Meledandri'nin yeni filmi izleyicilere yeniden tanıtmak için yeni hikayeler bulması istendi.

    "Orijinal seslendirmelere baktığınız zaman harika olduklarını görüyorsunuz. Bu yepyeni yeniden çekim yeni sesler bulunabilecek olsa bile, kendimi o karakterizasyonlara geri dönmek isteyen nostaljik duygularıma yenilirken buluyorum." diyen yapımcı, baskıyı hissederken, doğru hikayeyi bulmanın sadece bir zaman meselesi olduğuna inanıyor. Doğal olarak, Şrek dünyasında daha fazla öyküyü anlatmak için hikayede bazı değişiklikler yapılması gerekecek. 

    "Bu dünyada olması gereken muazzam miktarda eğlence var ama gerçekten bu dünyaya ait bir hikaye bulmak biraz zor bir iş" diyen Meledandri, "Ortada bir değişim olduğunu hissettirecek bir şey yapmak istiyoruz" dedi.

    4 filmlik "Şrek" serisi 2001-2010 yılları arasında seyircilerle buluşmuş ve dünya çapında toplam 3 milyar dolardan fazla gişe elde etmişti. Serinin spin-off projesi "Çizmeli Kedi" de 2011 yılında beyaz perdeye taşınmış ve 555 milyon dolarlık gişe yapmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top